Logo

Sponsoren

LeTableau-logo

Le Tableau

 

Wij zijn de flexibele schil voor advocaten en notariskantoren (en hun cliënten).
Onze core business is het plaatsen van advocaten en notarissen op interim basis bij advocaten- en notariskantoren.

Wij zijn er voor de pieken, de zieken en voor vervanging voor zwangerschapsverlof. Kantoren werken tegenwoordig graag met een flexibele schil, wijs geworden door de lessen van de recessie. Maar het past ook bij de huidige tijd, net als het nieuwe werken. De interim opdracht kan overgaan in een vaste aanstelling of in een werving- en selectie opdracht. Voor kantoorbemanning nieuwe stijl zijn wij graag uw betrouwbare partner.

Ook komt het voor dat advocatenkantoren met onze hulp (oud-)advocaten plaatsen bij hun cliënten en natuurlijk zijn er ook bedrijven of not-for-profit organisaties die ons benaderen voor de inzet van (oud-)advocaten en juristen.


OSR

OSR

 

OSR wil de meest eigenwijze klantpartner op het gebied van juridisch onderwijs zijn. De werkende jurist staat centraal. Wij ondersteunen hem bij de continue verbetering van zijn professionele kwaliteit. Dat doen we door leertrajecten die werkend leren mogelijk maken en zich kenmerken door gemak en ontmoeting met vakgenoten. We bieden een flexibele en respectvolle leeromgeving waar de ethische normen van het beroepenveld centraal staan.

Netwerkleren

OSR hanteert een moderne visie op leren door professionals: een geïntegreerde en interactieve benadering, met aandacht voor theorie en praktijk. Dit sorteert het grootste leereffect. Het netwerk van de professional is onderdeel van het leertraject. Niet alleen de collega’s en peers, maar ook de leidinggevenden, cliënten en stakeholders.

OSR en advocatuur

Een belangrijke doelgroep van OSR Juridische Opleidingen is de advocatuur. Wij spelen voortdurend in op nieuwe juridische ontwikkelingen en ons cursusaanbod passen wij daar op aan. Er is voor elke advocaat wat wils; onze cursussen zijn ontwikkeld op verschillende niveaus. Van basis- tot specialisatiecursus.
Naast vakinhoudelijke ontwikkeling is OSR ook de plek waar de advocaat(-stagiair) terecht kan voor de persoonlijke ontwikkeling. Iets dat binnen de advocatuur steeds belangrijker wordt. Want om succesvol te zijn als advocaat, moet je, naast vakbekwaamheid, ook als persoon het nodige in huis hebben. OSR biedt een uitgebreid trainingsaanbod toegesneden op de juridische praktijk. Op het gebied van vakbekwaamheid, persoonlijke ontwikkeling, ondernemer- en leiderschap. Zodat de advocaat in de praktijk kan excelleren!

Kijk voor ons cursusaanbod op http://www.osr.nl/


Nieuwe afbeelding

Ricoh

Digitaal werken in de rechtspraak

Digitaliseren is aan de orde van de dag. Ook binnen de rechtspraak. De verwachting is zelfs dat in 2016 alle rechtbanken en advocatenkantoren volledig digitaal zullen werken. Zonder fysieke dossiers dus. En vanachter computerschermen. De hoogste tijd om de eerste stappen te zetten naar een werkomgeving die digitaal werken mogelijk maakt!


logo

Incassade

 

Incassade Deurwaarders en Incasso regelt uw deurwaarders- en incassozaken in heel Nederland.

Onze betrokken gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten verzorgen uw gehele incassotraject en debiteurenbeheer. Wij doen dat vanuit onze kernwaarden: Betrokken, Eigenzinnig en Elke dag beter. Onze basisgedachte is ‘Kerende Kracht’.

Onze Kerende Kracht gebruikt u als u er niet meer uitkomt met uw klant. Dan keert Incassade het tij ten goede zodat u met elkaar verder kunt. Is dat niet mogelijk dan proberen we uw schade zoveel mogelijk te beperken.


 

Wij zijn onze sponsoren zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van het Noordelijk Baliecongres 2014.